Programlehetőségek


Mountain-bike paradicsom Brac szigetén túravezetéssel:

- Versenyzőknek edzőtábor
- Hobby bringásoknak túra, sok sok látnivalóval, túravezetéssel
- Családoknak aktív pihenés (gyalogtúrák)


Hajókirándulások:

Sutivan kikötőjéből új faborítással kellemesen kialakított motoroshajóval tehetünk kirándulásokat:

Program I.
Solta, a szomszédos kis sziget, fürdőzéssel, piknik ebéddel 
Program II. Omis, a túlpart ódon kalózvárosa, kellemes strandolási lehetőséget kínál. A bátrabbak külön díj ellenében egy izgalmas rafting túrán vehetnek részt Gojko Mitič - Winetou filmjeleneteinek kulisszái közt. 

Robogó bérlés:

Kismotor max. 50 cm3
Nagymotorok,robogók,quadok,kabriók,buggy,Supok,csónakok, bérlési lehetőségei


Búvárkodás:


Supetar kikötőjéből magyar nyelvű oktatócsoport viszi a merülés szerelmeseit a tenger rejtett öbleibe.Vizisportok:
Wakeboard, jet-ski, kiteszörf, flyboard, vízisí, szörf és a többiek.

Top strandok a szigeten:


Bol
- az Aranyszarv öböl - vagy inkább földnyelv - mindkét oldalán igazi nyári örömök elé nézhetünk. A szárazföld javában kínál árnyékos helyet is, ahová visszahúzódhatunk a tűző nap elől. A parti sétányon éttermek, fagylaltozók, pizzázók, bazárosok sokasága várja vendégeit. A kalandokra vágyók itt para-sailingezhetnek, banánozhatnak, jet-skizhetnek, szörfözhetnek, de bérelhető vizibicikli és vitorlás is. Igazi pezsgő strandolás az aprókavicsos, vagy inkább sóderes partú környezetvédelem alatt álló partszakaszon.


Lovrecina
- az igazi családi paradicsom. Supetartól 15 km-re. Sekély víz borítja a finomhomokos öblöt, így hosszú métereken keresztül gond nélkül sétálhatunk be a kristálytiszta tengerbe. Közben apró halak úszkálnak körülöttünk. Szerencsés esetben itt üvegfenekű hajóra is ülhetünk. Kisebb társaságok 6-8 fő estén már megéri bérbe venni a hajót, s kapitányát. A parton autóinkat árnyas helyen tudjuk leállítani, s a kellemes konyhájú éttermében a dalmát ízek kavalkádját teszik elénk.

Supetar
- a sziget fővárosában áprilistól októberig pezsgő élet zajlik. Az őszi - téli - tavaszi hónapokban klimatikus üdülőhelyként keresik fel sokan a tengeri levegő jótékony hatását élvezve. Nyáron azonban nemcsak a parti szállodák lakói, hanem a főváros minden pontján lakó üdülők a strandon találkoznak. A kikötő forgalma egyáltalán nem zavarja a fürdőzőket, a komp hullámverése a strand öbléig el sem ér. Sporteszközök bérlésére itt is van lehetőség - banán, jet-ski, vizibicikli - áll a nyaralók rendelkezésére. A belváros csak pár száz lépés, s a sétányon megannyi utcai árus, festő, tengeri herkentyűs, törölközőárus csábít vásárlásra.